Lätt att lära är en sida gjord av en lärare för att komplettera de vanliga kursböckerna.

Jag som gjort sidan är förstelärare på Rudbeckianska gymnasiet i Västerås och undervisar förutom i psykologi även i biologi och naturkunskap. Eftersom att jag tycker att vanliga läromedel inte är anpassningsbara nog så har jag på min fritid utvecklat den här sidan (Sidan har alltså ingenting med min arbetsplats att göra).

Hur säker är informationen på Lättattlära?

Jag har läst 105 hp i psykologi men har även högskolepoäng i biologi, naturkunskap, pedagogik och data. När jag studerade så arbetade jag extra inom psykiatrin och jag har undervisat i psykologi sedan 2008 men jag är ingen forskare, psykoterapeut eller psykolog. Jag har alltså ingen specifik kunskap om psykiska diagnoser eller vad man bör göra om man har psykiska handikapp/problem. Jag är en teoretiker, eller bokmal om ni föredrar det ordet.

Många efterfrågar källor kopplat till det jag skrivit och därför kommer jag att börja skriva in dessa vart efter jag skriver nytt material men sidor skrivna före 2014 saknar fortfarande detta.